Drents Geocache Event

Logo DGE
admin

Pre-party en MEGA status

Pre-party en MEGA status Op 29 april heeft het DGE in samenwerking met De Bonte Wever een pre-party georganiseerd om de lancering van het Kings

Lees meer »

Welkom bij het Drents Geocache Event!

Het eerste grote event Kings and Queens staat gepland voor 29 april 2023, maar we zullen jullie uiteraard ontmoeten op kleine en grote events in aanloop daar naartoe.

Drents Geocache Event is een groep enthousiaste geocachers die events willen verzorgen met allerlei leuke activiteiten. Hou onze website in de gaten, of volg ons op de sociale media kanalen.

Wie zijn wij

Tijdens het “Schrikkel event” op 29 februari 2020 kwamen Dio-Khan, Douwe Doerak en Will602 uit Assen elkaar tegen en begonnen daar met het idee om een GeoTour in Drenthe op te zetten. Na een dik jaar voorbereiden kwam op 27 april 2021 de GeoTour Kop van Drenthe online.

Na 6 succesvolle maanden GeoTour Kop van Drenthe kwamen de ideeën voor een volgende project. Een groot MEGA of misschien wel GIGA event houden in Drenthe. En indien we het financieel rond krijgen hopen we de 1ste GPS MAZE in Nederland houden!

Inmiddels is het team uitgebreid met nog meer enthousiastelingen en samen, met ieder een eigen specialiteit hopen we een ieder blij te maken met alles wat we weten te realiseren

hi

NGO Klomp met naam

 

Als onderdeel van de Stichting Nederlandse Geocache Organisatie (NGO) is deze groep gestart met het organiseren van een Kings and Queens Event dat op 29 April 2023
gehouden zal worden.

Inmiddels heeft dit event al een MEGA status bereikt en zullen deze organisatoren ook kleinere events in binnen- en buitenland organiseren ter promotie van de Grote Oranje Geocache Feestweek van 26 April tot en met 30 april 2023.

Organisatoren

Dio-Khan

Charivarius

Douwe Doerak

Will602

Dio-Khan

Charivarius

Douwe Doerak

Will602

Dio-Khan

Charivarius

Douwe Doerak

Will602