Pre-party en MEGA status

Op 29 april heeft het DGE in samenwerking met De Bonte Wever een pre-party georganiseerd om de lancering van het Kings and Queens Event te vieren.
Rond 19.30 uur gingen de deuren van de scheepsbar open, de heerlijk en schitterend ogende hapjesstonden te wachten voor de circa 50 geocachers die zich hadden aangemeld. Ook is het nog steeds naamloze oranje schaap van de partij om het logboek te bewaken.

Het werd al gauw gezellig druk en de aftelklok liep .Will602 was degene die de aftrap heeft kunnen geven. Het plan om een groot event te houden hebben we op dat moment wereldkundig gemaakt. De livestream op de facebook groep: Drents Geocache Eventwerkte gelukkig prima. We hebben meteen de wens geuit om in 2023 een eerste GPS MAZE in Nederland te houden.
Uiteraard hopen we op een mooie samenwerking met sponsoren, gemeenten en ondernemersverenigingen en niet te vergeten de Provincie Drenthe die al een subsidie aanvraag in behandeling heeft genomen. Dio-Khan heeft de laatste seconden van het aftelmoment voor zijn rekening genomen en om klokslag 20 uur drukten we op de grote rode knop mét toeter! Het loggen kon beginnen! Aan het verzoek om de “will attend” knop in te drukken is door een ieder snel gehoor gegeven. Gelijktijdig kwam ook op geocaching.nl en de facebook groep Geocaching voor iedereen de promotie tekst voor het event online.

En wat is er gelogd in grote getalen! Al gauw werden op de website bezoekers uit diverse landen gespot. En na promotie op de Duitse en Deense geocache facebook groepen kwamen ook daar logs vandaan. Binnen 45 uur werd de MEGA status bereikt met over 300 “will attends”.Een geweldige prestatie en dank aan een ieder die dit initiatief heeft gesteund! Op maandag 2 mei is het MEGA contract met Geocaching.com

 getekend en staat er een MEGA icoon op de kaart in Assen!

Een kleine sfeerimpressie van de pre-party:

 

#DGE
#KingsandQueens
#DeBonteWever